Login: Wachtwoord:
Hoe blijf je bij?

Door Anja Stofberg 31 oktober 2007

Wekelijks ontvang ik in mijn mailbox een bericht vanuit Kanaal Sociaal met daarin een serie geselecteerde artikels en agenda-items die precies zijn toegesneden op mijn interessegebieden.

Wat heb ik daarvoor gedaan? Niet veel eigenlijk... gewoon een login aangemaakt op http://www.x-s2.nl/ daar mijn gegevens en interesses aangegeven op een aantal fronten. En vanaf dat moment stromen de interessante artikels over verschillende werkgebieden en etalage-items eenmaal per week binnen. Ideaal om zo up to date te blijven over de ontwikkelingen in het sociale domein.

Het is tenslote niet de minste instelling die deze informatie verwerkt, het gaat om het Kennisnetwerk Sociaal Beleid dat sinds begin dit jaar is opgegaan in MOVISIE en dat verschillende provinciale en landelijke kennisplatformen verbonden heeft via een centrale database. Tientallen webredacteuren houden het veld in de gaten. Landelijk én lokaal.

Via Kanaal Sociaal wordt het je een stuk gemakkelijker gemaakt om op de hoogte te blijven van wat er in de sociale sector gebeurt en dat is natuurlijk mooi meegenomen in een tijdperk waarin een leven lang leren het devies is.

 Log boven in om te reageren. Je kunt hier een login aanmaken© 2006 - 2018 Sociaal Digitaal. Alle rechten voorbehouden.