Login: Wachtwoord:

Relevant Google nieuws:


Warning: fread() [function.fread]: SSL: fatal protocol error in /usr/share/php/XML/Parser.php on line 478

This RSS feed URL is deprecated Google Nieuws
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news     meer...

Foto die politie bij bericht over zelfmoordpoging plaatste zorgt voor ophef - Papendrecht Google Nieuws
Papendrecht
Foto die politie bij bericht over zelfmoordpoging plaatste zorgt voor ophef Papendrecht Hulpverleners worden hierdoor in hun belangrijke werk belemmerd, terwijl de man die de zelfmoordpoging ondernam, dringend hulp nodig heeft. Na veel moeite lukt het de politie om de man weer aan de goede kant van de balustrade te krijgen. De ...
    meer...

Agent Rotterdam: svp geen foto's van overledenen op sociale media - NOS Google Nieuws
NOS
Agent Rotterdam: svp geen foto's van overledenen op sociale media NOS Zelf maakte hij mee dat iemand bij een verkeersongeluk een fototoestel door een kapot autoraampje duwde. "Hij wilde graag zien of de reanimatie van het slachtoffer echt was." Volgens Schoones kan de politie er weinig tegen doen. "Je kunt die mensen ... en meer »
    meer...

Groningers hebben zich bij Jaarwisseling 'fantastisch gedragen' - Groninger Internet Courant Google Nieuws
Groninger Internet Courant
Groningers hebben zich bij Jaarwisseling 'fantastisch gedragen' Groninger Internet Courant Dat zei burgemeester Peter den Oudsten gisteravond in Martiniplaza tijdens zijn traditionele nieuwjaarsspeech. Het was de tweede keer dat de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Groningen in Martiniplaza werd gehouden. Burgemeester Den Oudsten stelde ... en meer »
    meer...

Vier Zeeuwse Complimenten uitgereikt - Omroep Zeeland Google Nieuws
Omroep Zeeland
Vier Zeeuwse Complimenten uitgereikt Omroep Zeeland ... de werkgroep Noord-Beveland en de werkgroep Vraagbundeling Schouwen-Duiveland, die zich bezighouden met het verbeteren van internetverbindingen. Ze hebben gewerkt aan een nieuwe techniek omdat het aanleggen van glasvezel of coaxkabel op dit moment ...
    meer...

Vuurwerk gooien naar agent is gelijk aan poging tot doodslag - AD.nl Google Nieuws
AD.nl
Vuurwerk gooien naar agent is gelijk aan poging tot doodslag AD.nl Je blaast er gemakkelijk een auto mee op, zo tonen filmpjes op internet. Dat flitspoeder heeft bitter weinig nodig om te ontbranden, zegt een vuurwerkexpert van de politie. Vaak gaat het ongewild af. Dat kan door warmte, door wrijving of zelfs door ... en meer »
    meer...

Gewonde bij ongeval op de Provinciale weg N367 bij Pekela - parkstadveendam Google Nieuws
Gewonde bij ongeval op de Provinciale weg N367 bij Pekela parkstadveendam De website Parkstadveendam.nl is de officiŽle website van de stichting Veendammer Internet Persbureau ( VIP ). Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, Aangepast, openbaar gemaakt en/of ... en meer »
    meer...

Vuurwerk: de onschuld voorbij - Politie (persbericht) Google Nieuws
Politie (persbericht)
Vuurwerk: de onschuld voorbij Politie (persbericht) De explosieve kracht van illegaal vuurwerk is de afgelopen jaren hand over hand toegenomen. Het woord 'vuurwerk' klinkt mij te onschuldig. Wat mij betreft spreken we voortaan over heuse granaten. Dat past toch niet bij een feest? Temidden van dit ... en meer »
    meer...

Politie na tv-uitzending over 'zelfmoord' Brabantse: 'Geen aanwijzing voor ... - BD.nl Google Nieuws
BD.nl
Politie na tv-uitzending over 'zelfmoord' Brabantse: 'Geen aanwijzing voor ... BD.nl De politie heeft na de uitzending op internet uitgebreid op de zaak gereageerd. Zo gaat zij in op het 'strak getrokken' dekentje. Hulpverleners hebben het dekentje na aankomst bij de flat over het lichaam van Jessica heen gelegd, uit respect omdat er ... en meer »
    meer...

MMC Veldhoven doet proef met pati√ęnten die thuis lichaamsfuncties meten - Eindhovens Dagblad Google Nieuws
Eindhovens Dagblad
MMC Veldhoven doet proef met patiŽnten die thuis lichaamsfuncties meten Eindhovens Dagblad Naast motivatie is de enige andere voorwaarde dat de patiŽnten internet hebben, want de gegevens gaan dagelijks digitaal naar het MMC. Daar bekijkt een verpleegkundige de uitkomsten. Zijn er afwijkingen, positief of negatief, dan worden die besproken ... en meer »
    meer...

Meer bodycams tijdens jaarwisseling - Politie (persbericht) Google Nieuws
Meer bodycams tijdens jaarwisseling Politie (persbericht) ... de jaarwisseling met meer bodycams de straat op. U kunt dus op openbare plaatsen gefilmd worden. Camera's ondersteunen het politiewerk, bijvoorbeeld in het voorkomen van escalaties, de bijdrage aan de waarheidsvinding en het vergroten van de ... en meer »
    meer...
© 2006 - 2018 Sociaal Digitaal. Alle rechten voorbehouden.